Τρόποι Πληρωμής

Εσείς επιλέγετε ποια διαδικασία πληρωμής προτιμάτε και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται με πλήρη ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά τις πληρωμές με χρήση πιστωτικής κάρτας, η εταιρία και σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες τράπεζες λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

Ι. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – PREPAID ΚΑΡΤΑ:

Χωρίς επιβάρυνση η ampelos-oinologika.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, MAESTRO, MASTERCARD & American Express. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε. Κάθε συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύεται από μεγάλης αξιοπιστίας συστήματα online ασφαλείας.

ΙΙ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Η εξόφληση γίνεται με την κατάθεση του ακριβούς ποσού – όπως εμφανίζεται στο καλάθι αγορών – στον τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην αντίστοιχη τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε. Η ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας γίνεται με αποστολή του αποδεικτικού στο orders@ampelos-oinologika.gr. Οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον εντολέα.

Eurobank: GR4802602060000100201222449

Δικαιούχος: Σ. Κύρου – Α. Γεωργιάδου ΟΕ

IΙΙ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Φράγκων 24 – Θεσσαλονίκη, μπορείτε να την εξοφλήσετε κατά την παραλαβή.

Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών με Courier (έως 10 κιλά) ή Μεταφορική Εταιρεία  εντός Ελλάδας.

  • Για αγορές εντός Ελλάδος με Courier το κόστος ορίζεται στα 4,5€ για παραγγελίες έως 3kg.
  • Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 2€/kg.
  • Τα μηχανήματα αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μεγάλου όγκου ή βάρους γίνεται αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία, όπου καταβάλετε το κόστος αποστολής απευθείας εκεί ή μπορείτε να στείλετε δική μας Μεταφορική για παραλαβή από το χώρο μας. Στην περίπτωση αυτή είναι στη δική σας αρμοδιότητα να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική της επιλογής σας για την παραλαβή της παραγγελίας, σε 1 εργάσιμη ημέρα μετά την πληρωμή σας.

Παράδοση Προϊόντων

Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή αποστολής των προϊόντων. Οι παραγγελίες μας εκτελούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-15:00). Οι παραδόσεις μας εκτελούνται, σύμφωνα με την παρακάτω δέσμευση:

  1. Για παραδόσεις εντός Ελλάδος παράδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία δεν φέρουμε ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση έκτακτου κωλύματος θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.